АВТО ТАПИЦЕРИЯ

Освежете визията на вашия автомобил с помощта на професионален авто тапицер! Наш екип от опитни специалисти разполага с уменията и знанията, за да превърне интериора на вашия автомобил в истинско произведение на изкуството.

Нашите услуги

Салон на коли

Ние от аргусо имаме над 10 години опит в автотацерията. Разкрийте потенциала на вашия автомобил с услугите на нашата авто тапицерия! Възможностите са безгранични, а нашите специалисти са тук, за да ги осъществят. Услуги ни включват и  следните елементи на салона. Волани,,седалки,тавани.

Седалки за мотори и лодки

Превърнете преживяването от каране на мотор или лодка в удоволствие с услугите на нашата тапицерия за седалки! Независимо дали става въпрос за ремонт, възстановяване или персонализиране, нашите специалисти ще направят всичко възможно, за да ви предоставят комфорт и стил.

  1. Преобличане на седалки: От износени до скучни, преобразете визията на вашите седалки с нашите услуги за тапициране. Изберете от разнообразие от материали и дизайни, които съответстват на вашия стил и предпочитания.

  2. Устойчиви материали: Въздействието на вода, слънце и вятър може да бъде тежко за материалите на седалките. Затова използваме специално подбрани материали, които са устойчиви на влага, UV лъчи и износване.

 

Изпратете запитване

+359 88 251 5350

Email

argusosales@gmail.com

Адрес

София, кв. Филиповци, Ул. “Български войн” №2