Претапициране

Ние от Аргусо имаме над 20 години опит в изпълнението на различни видове тапицерски поръчки (претапицираме дивани,
столове, декоративни стени, фотьоили, дизайнерски-нестандартни мебели, табли за легла и др.) за ресторанти, заведения, хотели, обществени зали и според индивидуалните нужди
на клиента.

Избор на материали

Микрофибърни дамаски

Нетъкан текстил, с висока издръжливост на износване . Предлагат се в различни дизайни, които запазват формата и цветовете дълго време. Позволяват лесно почистване и стоят стабилно върху мебелите, благодарение на здравата си подплата . Тези тъкани допринасят за висок комфорт при използване и са подходящи за тапицирани спални и други меки мебели. 

Еко кожа

Еко кожата, позната също като изкуствена кожа. В сравнение с естествената кожа, еко кожата обикновено е по-достъпна ценово, като предлага стилен външен вид на по-приемливи цени.Еко кожата има някои предимства пред естествената кожа. Тя е по-лека, по-устойчива към влага и по-лесна за почистване. 

Ленени дамаски

Тъкани платове с подплата,  водещ декоративен ефект при тях е размера на нишките. Цветовете са второстепенни във визията, предлагаме едноцветни или меланжирани комбинации. Тези дамаски запазват дълго време първоначалния си вид, много добре хармонират на другите интериорни материали – дърво, камък и метал.

Формат на запитване

-Изпратете информация за съответната мебел, която желаете да се претапицира, придружена със снимки и номер за контакт. Колкото по-детайлно опишете и покажете обекта, толкова по-точна оферта можем да ви дадем.Времето за отговор е между 1 и 2 работни дни. Ще се свържем с вас по мейл и/или на посочения от вас телефонен номер.

-Приблизителни срокове за претапициране на гарнитура: от 1 до 2 работни седмици; за претапициране на 5 броя стандартни стола: от 3 до 5 работни дни.

Изпратете запитване

+359 88 251 5350

Email

argusosales@gmail.com

Адрес

София, кв. Филиповци, Ул. “Български войн” №2