Тапицирани спални

Тапицирани спални

Много клиенти избират за визията и комфортна на своята спалня по поръчка цялостно тапициране на всички елементи. Вие избирате дизайна, размерите и текстила. Основната конструкция може да бъде от ПДЧ или МДФ. От Arguso получавате изпълнение на достъпна цена и в ясни срокове.

Спални от Arguso

Нашият екип с над 20 години опит е готов да отговори на всяко ваше запитване. Вие избирате цветове, материи, размери и функционалности така, че да постигнете желаната ви визия и комфорт.

Цветове

Важно е да бъдат съобразени като гама с тези на стените и останалите мебели в пространството. Избирането на близки цветове е лесно с нашите картели които можете да разгледате на място при естествено и изкуствено осветление.

Текстил

Когато избирате тапицирана табла или цяла спалня цвета е само половината, от това което трябва да се помисли.Основните типове плат/ дамаска които се използват в модерните спални са: микрофибър, жакард и лен.

Размерите

Размерите на вашата спалня зависят от нейното предназначение, комфорта който целите да постигнете и пространството с което разполагате. Най-популярните според използвания матрак размери за двойно легло са: 140/144*190, 160*200, 180*200 и 200*200. Няма ограничения към какъв размер да се насочите но е препоръчително да се придържате към такива за които вече се предлагат матраци на пазара.

Избор на материали

Микрофибърни дамаски

Нетъкан текстил, с висока издръжливост на износване . Предлагат се в различни дизайни, които запазват формата и цветовете дълго време. Позволяват лесно почистване и стоят стабилно върху мебелите, благодарение на здравата си подплата . Тези тъкани допринасят за висок комфорт при използване и са подходящи за тапицирани спални и други меки мебели. 

Еко кожа

Еко кожата, позната също като изкуствена кожа. В сравнение с естествената кожа, еко кожата обикновено е по-достъпна ценово, като предлага стилен външен вид на по-приемливи цени.Еко кожата има някои предимства пред естествената кожа. Тя е по-лека, по-устойчива към влага и по-лесна за почистване. 

Ленени дамаски

Тъкани платове с подплата,  водещ декоративен ефект при тях е размера на нишките. Цветовете са второстепенни във визията, предлагаме едноцветни или меланжирани комбинации. Тези дамаски запазват дълго време първоначалния си вид, много добре хармонират на другите интериорни материали – дърво, камък и метал.

Изпратете запитване

+359 88 251 5350

Email

argusosales@gmail.com

Адрес

София, кв. Филиповци, Ул. “Български войн” №2