Arguso – партньорска мрежа

Ние от Arguso подхождаме сериозно и с внимание към индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Стараем се, да предаваме готовата работа в обозрим срок, на добра цена и с високо качество. Поради естествените времеви и физически ограничения, нямаме възможност да поемем поръчката на всеки клиент, желаещ да се възползва от нашата работа, особено извън района на гр. София.

Затова решихме да създадем възможността за колеги от бранша да станат част от Партньорската мрежа на Arguso. Целта на програмата е да свържем тези наши клиенти, които нямаме възможност да обслужим със способни колеги в техния район.

Не очакваме всеки подал заявка да стане част от партньорската ни мрежа, но все пак тези от вас, които имат желание да работим заедно, не трябва да се притесняват да подадат заявка. За момента работим с колеги в района на гр.София, но нека това не ви спира, тъй като получаваме множество заявки от клиенти от цялата страна.

При подаване на заявка за присъединяване към мрежата на Arguso, моля изпратете кратко описание на вас, вашата дейност, опит(основни мебели и услуги с които се занимавате), адрес на месторабота придружено със снимки на изработени от вас мебели и телефон за връзка.

Ще се радваме да прегледаме вашите кандидатури. За всяка подадена заявка, ще бъде върната обратна връзка в рамките на 5 работни дни. Очакваме ви на имейл: argustextile@gmail.com