тапицирана-спалня-по-поръчка-Arguso.com

Тапицирани спални

Много клиенти избират за визията и комфортна на своята спалня по поръчка цялостно тапициране на всички елементи. Вие избирате дизайна, размерите и текстила. Основната конструкция може да бъде от ПДЧ или МДФ. От Arguso получавате изпълнение на достъпна цена и в ясни срокове. 

табла за легло тапицирана

Тапицирана табли за спалня

За тези клиенти които имат нужда единствено от тапицирана табла за легло ние от Arguso предлагаме изпълнение по ваш дизайн и размери. Споделете с нас избрания от вас дизайн, изберете си текстил и цвят, и ние ще изработим таблата ви точно по ваш вкус на достъпна цена.

Материалите

Текстил за спални по поръчка

Текстил

Когато избирате тапицирана табла или цяла спалня цвета на мебелта е само половината, за което трябва да се помисли. Усещането при докосване на материята и нейният външен вид са неразделна част от цялостно завършената визия към която се стремите.Цветове като сиво, кафяво и черно дават по-голяма свобода за комбинация с интериора на вашата спалня.При избора на текстил ние ще ви помогнем не само да съчетаете материята с визията но и ще ви посъветваме относно поддръжката на всеки отделен тип плат, за да вземете информирано решение.

 

Текстил

Мебелните дамаска могат да бъдат класифицирани в три основни 

типа. 

 

Микрофибърни дамаски - нетъкан текстил, с висока издръжливост на износване . Предлагат се в различни дизайни, които запазват формата и цветовете дълго време. Позволяват лесно почистване и стоят стабилно върху мебелите, благодарение на здравата си подплата . Тези тъкани допринасят за висок комфорт при използване и са подходящи за тапицирани спални и други меки мебели. 

 

Жакардови дамаскикласически тъкани дамаски, с мека нишковидна структура. Предлагат широк спектър на десени и са подходящи за тапициране на основни корпусни мебели, както и за декоративни елементи. 

Тези дамаски се придържат добре към формата на мебелите и с ясната си текстилна структура придават мекота и изтънчена визия на всеки тапициран елемент. 

 

Ленени дамаски - тъкани платове с подплата,  водещ декоративен ефект при тях е размера на нишките. Цветовете са второстепенни във визията, предлагаме едноцветни или меланжирани комбинации. Тези дамаски запазват дълго време първоначалния си вид, много добре хармонират на другите интериорни материали - дърво, камък и метал.

Поддръжката и здравината на всеки тип текстил за вашата спалня определят как тя ще изглежда след време. Множеството материи на пазара могат да ви объркат а избора от цветове само допринася за сложността на решението ви. Ние от екипа на Arguso ще ви оставим сами да изберете цветовете като ви помогнем да подберете правилните платове в унисон с желаната от вас визия.

 

Процес на поръчка

спални по поръчка скица

Изберете размери и дизайн

Независимо дали желаете единствено тапицирана табла за легло или цяла спалня по поръчка двете най-важни момента е да сте определили вашите размери и дизайн.

Размерите трябва да са съобразени с пространството което можете да ползвате, размера на матрака или спецификациите на вече закупена от вас спалня.

Стандартните размери в Ширина и Дължина за спалня са: 140/144*190, 160*200, 180*200 и 200*200. Няма ограничения към какъв размер да се насочите но е препоръчително да се придържате към такива за които вече се предлагат матраци на пазара.

Дизайна е другата основна точка която с която трябва да и двете страни да са наясно.

Изобилието от красиви модели на спални в интернет прави избора истинско удоволствие но понякога прекомерно богатия избор води до объркване. Този избор оставяме изцяло на вас, но ако все пак имате нужда от съдействие ние от Arguso на драго сърце сме готови да ви помогнем при избора на дизайн вашата спалня по поръчка.

 

табла за легло по поръчка

Изберете текстил

Текстила от които е тапицирана вашата спалня ще определи нейната цена. В допълнение различните материали предлагат свои специфични видове финиш на повърхностите. 

 

Текстила е душата на всяка мека мебел и това се отнася с пълна сила и за Тапицираните спални и Табли за легла.

Ние ви предлагаме избор от няколко стотин различни десена сред които ще намерите най-подходящия за вашия избран дизайн. На среща сме да ви посъветваме при избора на материя, за да сте сигурни, че крайният резултат ще съвпадне максимално с вашите очаквания.

След изпращане на вашето запитване до 48 часа ще Ви отговорим с ценова оферта със срок на изработка или допълнителни въпроси към вас които ще ни помогнат да определим стойността и времето за изработка на избрания от вас дизайн

Изпратете запитване

Обадете ни се по всяко време и специалист ще Ви консултира относно Вашия проект.

НАШИЯТ АДРЕС:
София, кв. Филиповци, Ул. „Български войн“ №2

ЕЛ. ПОЩА:
argusosales@gmail.com

ТЕЛЕФОН:
088 251 5350

 

Пишете ни по Viber