Методи за доставка

Куриерските фирми с които Аргусо изпраща до вас, закупените от нас продукти са Спиди и Еконт, в зависимост от вашето желание, което може да заявите при финализиране на вашата онлайн поръчка. Продуктите могат да бъдат изпращани до посочен от вас адрес или до офис на съответна фирма. Изпращаме поръчки от понеделник до събота.


Цена на доставка

Цената на доставката е за сметка на клиента и варира спрямо теглото на закупения от вас продукт.


Методи за плащане

Възможните методи за заплащане при покупка на продукт онлайн са банков превод или наложен платеж. Ако желаете да заплатите чрез банков превод единствено е необходимо да отбележете това като бележка към вашата поръчка. Ние ще ви изпратим имейл с всички детайли, за да може да извършите плащането. При извършване на услуга като претапициране или реставрация също е възможно да заплатите по банков път или в брой, след като бъде изпълнена успешно вашата заявка.


Транспорт при заявка за претъпициране/реставрация на мебели

Ако имате възможност сами да доставите съответната мебел до нас, ние ще се радваме и ще ви посрещнем с удоволствие. Ако това представлява проблем за вас, ние с удоволствие ще осигурим транспорт от посочен от вас адрес до нашия цех. Тази услуга е валидна само за района на София. Цената за транспорт в двете посоки е 80лв.


Време за изпълнение на поръчка

Обикновено времето за изпълнение на една поръчка варира спрямо текущата ни натовареност и сложността на вашата заявка. Обикновено изпълняваме поръчките в рамките на 7 до 14 дни.


Извършвате ли поръчки с дамаски/плат/ еко кожа предоставени от клиента

Ако вие разполагате с желания от вас материал в необходимото количество, за нас ще е удоволствие да изпълним поръчката с него. Ако не разполагате с материал ние ви предоставяме богат избор от дамаски, платове и еко кожа, в широк ценови диапазон, от които може да си изберете през нашия уеб сайт или да видите мостри и изберете на място в нашия цех. Ние ще ви кажем необходимото количество материал, за да можем да извършим успешно вашата заявка. Цената на предлаганите от нас материали е на линеен метър.


Фактури

Ако желаете да получите фактура за направената покупка от нашия уеб сайт или за извършената от нас услуга е необходимо единствено да отбележете това при финализирането на вашата поръчка и да ни предоставите точните данни, за да може да издадем фактурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*