Мебели по поръчка

Тръстика – Ратан

Дългата история на Тръстиката и Ратана като част от интериора започва още през колониализма и тяхното използване и до наши дни показва, че те има чисто практична стойност в нашия дом. През последните 10 години тези материали загубиха присъствието си като част от мебелировката и декорацията. Въпреки това достъпната цена, многообразието от красиви форми-мотиви в дизайна, лекотата, уникалността и факта, че са изградени от естествени материали прави тези мебели все по-привлекателни. Използването им придава класически вид на външни и вътрешни пространства без да създава излишно количество отпадъци. Все по-честото им присъствие на мебелни и дизайнерски и изложения и наличността има в търговска мрежа е нещо което ни радва и подкрепяме. 

 

Обли форми 

Обли мебели стил 80те

Голямото завръщане в интериорния дизайн на моделите от 80-те години е тук. Тръбните форми в мебелировката отдавна не са в производствените схеми на повечето мебелни фирми, но ако се внимава с избора на дамаска и комбинацията им с останалата част от дизайна те са красив и наистина удобен тренд в обзавеждането. Нашият съвет, в случай че искате да се сдобиете с такъв модел е да предприемете по-задълбочено проучване отвъд родните и познати мебелни марки и да проверите внимателно дали размерите са подходящи за вашето жилище. Като плюс може да се добави модерното излъчване и разнообразието което този стил внася. 

 

Синьото е новото розово 

Интериор в синьо

Този класически цвят се смята от мнозина за смел избор в мебелировката и декорацията, но 2020-та е на път да върне неговото използване като “неутрален цвят”. От красиви полилей и вази до стилни фотьойли и дивани – приложимост за синьото има за всеки с вкус и желание да не следва стандартните “сигурни шаблони” за това как трябва да изглежда дома ни през 21-век. Използването на синьото като основен цвят за стени в интериора е друг смел тренд, който набира все по-широка популярност на запад. 

Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

От поръчкови кухни до столове и канапета те са все по-голямо перо в избора на клиентите в България и по света. Този сегмент преоткрива себе си след години на машинизация и уеднаквяване от повечето марки на пазара. Основните две причини: желанието да притежаваме мебели с уникален дизайн (Висок ценови сегмент) и нуждата от такива с по-ергономични и съобразени с размерите на жилището ни форма и габарити (достъпен клас). Нашият съвет тук е да потърсите малки родни фирми специализирани в изработката на поръчкова мебел според вашите нужди и желания.

 

Бар столове 

Бар-столове

Към момента в България са познати основно в барове и заведения, но все повече навлизат в домовете ни. Съществуват значителни естетични и ергономични разлики между тези с добра изработка и внимателно подбрана материя, и чисто дървените бар столове, които мнозина от нас ползват. Ако изберете красив модел с подходящи за вас цвят и материя можете да превърнете и най-малкия кухненски остров в приятно и функционално място.

 

Благодарим Ви за отделеното време! Очаквайте още от света на интериора с Arguso. 

 

 

В случай, че имате желание и нуджа да освежите вашата мебелировка ние сме насреща. 
Вижте повече тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*
*